Hodnocení obchodu

5,0 163 hodnocení
5
162x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 28.2.2022
+ Ochota, skvělá komunikace, profesionalita, vášeň pro obor, v němž působí, mimořádně kvalitní zboží

Avatar autora | 28.2.2022
+ kvalitné a krásne látky
+ rýchle dodanie
+ k látke sa mi automaticky ponúkla ladiaca niť, inak by som sa nite neodvážila kupovať podľa obrázku na internete

S nákupom som veľmi spokojná, dajú sa objednať aj samostatné vzorky, takže ak si nie ste istí, či budú dve látky k sebe ladiť, alebo si nie ste istí materiálom/gramážou látky tak je to super vec objednať najprv vzorky. Doručenie bolo rýchle.
Avatar autora | 23.2.2022
rychlost s odesláním objednávky
Avatar autora | 21.2.2022
+ Skvělá komunikace a úžasná lektorka, příjemně strávený čas na kurzu. Dalo mi to opravdu hodně

Avatar autora | 15.2.2022
+ rychlé dodání zboží

Avatar autora | 11.2.2022
Velmi milá obsluha, ochotná.
Avatar autora | 4.2.2022
Jako vždy velmi krásné látky a z nichž dýchá péče. Děkuji i za krásný vzoreček viskózy. Je to velká radost vždy vybalovat tu nádheru. Oceňuji pečlivý výběr materiálu v nabídce. Už se těším na to, co z nich vznikne
Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Děkujeme za krásnou recenzi i za všechny návraty k nám. Moc si vážíme obého!! Přejeme hodně radosti - ať se dobře šije a krásně nosí. Zdraví Jana
Avatar autora | 4.2.2022
Byl mi doručen email o dostupnosti zboží a celkově velmi rychlé vyřízení objednávky
Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
To jsme rádi, tak to má být :) Děkujeme za recenzi a věříme, že budete s látkou spokojena.
Avatar autora | 1.2.2022
+ oslovilo mě portfolio kurzu, které umožňuje i začátečníkům posunout se od šití hranatých věcí a polštářků někam dál. Vyhovovalo mi, že jsme si mohli vyzkoušet různé techniky - šití na overlocku, kapsy, knoflíkovou dírku, všívání skrytého zipu apod...
+ díky hlavně vstřícné milé a ochotné lektorce Andree - trpělivě nám vše vysvětlila; dohlédla, aby nám pod rukama vzniklo kvalitní dílo. Zvlášť si vážím toho, že Andrejka byla otevřená i různým variantám - díky ní jsem si mohla např. k původně bezkapsové sukni přidat kapsy, ačkoliv to pro lektorku znamenalo, že se stará o pět lidí, z nichž každý má svůj šicí projekt v různém stadiu. Přesto nás všechny zvládla s přehledem vést - klobouk dolů.
+ oceňuju, že kurz je komorní, což lektorce umožnilo věnovat se jednotlivě každému účastníkovi
+ potěšily mě podrobné materiály s informacemi ke kurzu, které mi po přihlášce dorazily na email

Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Milá Katko, moc děkujeme za tak podrobnou zpětnou vazbu. Vážíme si toho a máme radost, že se nám kurzy daří dělat tak, jak si myslíme, že je to správně. Andree chválu vyřídím a budeme se těšit, jestli se opět někdy potkáme. S pozdravem Jana
Avatar autora | 19.1.2022
+ Kurz vedený zkušenou lektorkou
+ Dobrá komunikace
+ Dílna, kde se kurz odehrával, byla dobře vybavená - různé stroje, ale i spousta střihů

V jejich prodejně/dílně v Praze jsem absolvovala kurz šití na overlocku. Byla jsem spokojená, kurz byl velmi praktický. Prodej strojů a dalších věcí z e-shopu ale nemůžu hodnotit, nekupovala jsem.
Avatar autora | 5.1.2022
+ Rychlá komunikace, krásný výběr latek

Avatar autora | 3.1.2022
Kurz ještě nebyl absolvován.
Avatar autora | 31.12.2021
+ spolehlivost, skvela komunikace, poradenstvi s produktem

Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Děkujeme a přejeme hodně radosti při šití všem zúčastněným :)
Avatar autora | 27.12.2021
Fantastická skúsenosť, príjemná a profesionálna komunikácia, expresné vybavenie aj doručenie. Srdečne odporúčam.
Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
To jsme moc rády! Děkujeme :)
Avatar autora | 26.12.2021
+ Milý personál, ukázali mi, jak navléknout nitě, jak stroj šije.

Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Děkujeme, že jste si našla čas na hodnocení :) Přejeme hezký konec roku a dost času na šití v roce novém. Z Materialistic zdraví Jana
Avatar autora | 10.12.2021
+ Mají ty nejkrásnější a nejoriginálnější látky ze všech českých e-shopů
+ Superrychlé dodání
+ Věrnostní slevy

Můj nejoblíbenější e-shop s látkami.
Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Ach, děkujeme, pýříme se ... :) Hezký konec roku přejeme! Z Materialistic zdraví Jana
Avatar autora | 2.12.2021
+ Přátelský přístup, prvotřídní zboží

Avatar autora | 30.11.2021
Velmi rychlé vyřízení objednávky, kvalitní látky příjemné na dotek
Avatar autora | 29.11.2021
+ Rychlos, vstřícnot, komunikace
- Naprosto žádná

Super obchod
Avatar autora | 27.11.2021
+ Bezproblémová komunikácia
+ Rýchle doručenie