Kamenná prodejna | Kontakt

latky_pokoj

 

OTEVÍRACÍ DOBA:

PO - ČT: 10.00 - 18.00

PÁ: 10.00 - 17.00

 

ADRESA:

Havanská 10, Praha 7 (vchod do prodejny najdete z ulice).

TELEFON / MAIL:

776 030 515 / jsme@materialistic.cz


CO MÁME: 

Najdete u nás všechny látky a galanterii z našeho E-SHOPU a většinu šicích strojů, které nabízíme.

Pro konzultaci k výběru šicího stroje se nám prosím hlaste dopředu (jsme@materialistic.cz, 776 030 515). Budeme se vám věnovat individuálně a pohlídáme kolize se zaškolováním atd. Stejně tak nám prosím napište (třeba den předem) pro návštěvu a využití sdílené šicí dílny - opět hlídáme kolize, kdy chtějí dva lidi jeden coverlock apod.

Látky a galanterii přijďte osahat, okoukat i nakoupit úplně kdykoliv v rámci otevíračky.

Pro návštěvu sdílené šicí dílny nás prosím kontaktujte alespoň den dopředu a potvrdíme si čas. 776 030 515, jsme@materialistic.cz

Zodpovědná osoba: Jana Pelánová, IČO: 01750461, plátce DPH (kontaktní a fakturační údaje viz obchodní podmínky)


 

JSME OBCHOD S LÁTKAMI, ALE JINÝ NEŽ ZNÁTE. PRODÁVÁME ŠICÍ STROJE A UMÍME PORADIT, PODLE ČEHO STROJ VYBÍRAT.

Nalézáme za sebe ty nejvíc látkové lahůdky a předkládáme je vašemu laskavému posouzení - to je naše třešnička na dortu. Šití nás bytostně baví už skoro celou dekádu a spolu s tím, jak my posouváme svůj rozhled, posouváme i náš projekt. Pořádáme šicí kurzy už pěknou řádku let a baví nás šířit šicí know-how světem. Zaměřili jsme svoji pozornost i na šicí stroje a pomáháme s jejich výběrem. Skládáme malé šicí nebe - tak tomu rádi říkáme.

Poradíme podle svého nejlepšího svědomí

Víme toho už dost a svoje know-how nesyslíme. Každá látka má svá specifika a pro každého není vhodný ten samý šicí stroj. Umíme vám říct, co vás u jaké látky může potkat za nástrahy a nebudeme vám tajit, pokud u některého stroje vnímáme jeho slabší místa. Konzultujte s námi váš výběr, pokud to potřebujete - proto jsme tady.

Látek i strojů máme málo a chceme to tak

Všichni pořád vybíráme a občas je to náročné. My udělali základní předvýběr za vás a látek i strojů u nás najdete relativně málo. Chceme mít jen krásné a kvalitní látky a se stroji to máme úplně stejně. Nechali jsme si poradit od zkušenějších a výběr strojů, které u nás seženete, rozšiřujeme jen pomalu podle toho, jak zvládneme rozšiřovat své vlastní vědění a znalosti.

Můžete rovnou využít naši vybavenou šicí dílnu

Náš showroom je propojen se sdílenou šicí dílnou. Obecně jsme raději, když se nám hlásíte dopředu, že dorazíte, ale pokud je v dílně místo, můžete se zeptat a rovnou ji využít. Napařovací žehličkou si svoji novou látku vysrážíte a rovnou se pustíte do stříhání. K dispozici máte všechno základní šicí vybavení (nůžky, špendlíky, křídy, metry, řezáky), stejně jako šicí stroje a overlocky. Nahlédnout můžete i do naší knihovny střihů a rovnou si také nějaký vytáhnout. Cena hodinového pronájmu pracovního místa je 150,- Kč. S permanentkou 110,-

Chceme šířit šicí know-how světem

Za řadu let se okolo našeho projektu utváří volnější komunita lidí, které spojuje láska a vášeň k šití. Naše lektor(k)y pro kurzy šití vybíráme tak, aby dokázali předat, co se sami v životě naučili. Pro všechny z nás se šití stalo důležitou životní součástí a baví nás učit, co jsme si sami v oboru osvojili. Jsme rádi, když zkrátíme některé slepé uličky vašeho šití, protože sami víme, že není třeba vynalézat kolo.

 

DÍKY, ŽE JSTE V CELÉM TOMHLE DOBRODRUŽSTVÍ S NÁMI!

Za Materialistic crew Jana, aktualizováno duben 2023