Hodnocení obchodu

5,0 176 hodnocení
5
175x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 2.1.2023
+ Otevírací doba
+ Vstřícná slečna na prodejně

Avatar autora | 26.12.2022
+ s obchodem mam jen ty nejlepsi zkusenosti, nakupuji zde krasne a udrzitelne latky pravidelne a navstevuji kurzy siti

Avatar autora | 22.12.2022
Avatar autora | 18.12.2022
+ rychlé a velice příjemné jednání
+ nabídka dalších služeb souvisejících s koupí zboží
+ nápomoc zákazníkům

Avatar autora | 16.12.2022
+ Jasná komunikace, rychla expedice, a hlavně, krásné látky a přehledně zpracované vzorky. :)

Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
Děkujeme, tak to má být :) Hezké svátky přejeme
Avatar autora | 8.12.2022
+ Oceňuji hlavně možnost si stroj osahat a vyzkoušet si šití, na základě toho jsem si nakonec koupila dražší stroj a nelituji toho. Výběr jen přes internet je v tomto případě nedostatečný.

Avatar autora | 5.12.2022
+ Zaškolení

Avatar autora | 2.12.2022
+ Perfektní. Přehledný e-shop, pohodlný nákup a HLAVNĚ neuvěřitelně rychlé odbavení s velmi příjemnou komunikací.

Avatar autora | 15.11.2022
Moc hezké a kvalitní látky, hlavně jiné než jsou v ostatních eshopech.
Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
Děkujeme a těší nás!
Avatar autora | 11.11.2022
+ skvělé zaučení základních funkcí, milé jednání, sympatický salon - dílna

Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
Děkujeme :)
Avatar autora | 9.11.2022
+ Můžete se spolehnout na kvalitu látek, navíc vyrobených s ohledem na životní prostředí.
+ Už několikrát jsem nakoupila látky přes internet nebo přímo v obchodě a vždy jsem byla spokojená.
+ Dvojitá gázovina je heboučká a jako peříčko. Šiju z ní šátky. Když pak ovážete maroda tímhle šátkem, hned mu bude líp. A v chladném podzimu nádherně zahřeje krk.
+ Dodání je bleskové, v kvalitním balení v malé krabičce.
+ Kvalita látek (japonská bavlna a dvojitá gázovina) ověřena několikaletým nošením. Látky jsou stále krásně barevné a hebké.
+ Můžete si zajít do prodejny látky osahat, navíc Vám třeba i poradí se šitím. Nebo můžete šít přímo v místní dílně.
- Ano, ceny látek jsou vyšší, ale kdo se o problematiku trochu zajímá a může si to dovolit, ten ví, že se taková investice vyplatí.

Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
Moc děkujeme za krásnou zpětnou vazbu. Vážíme si toho. Nejen, že nás máte ráda, ale že jste si udělala čas to takhle sepsat. Děkujeme!! A dost času i energie na šití z krásných látek - přeji jako obvykle. Z Materialistic zdraví Jana
Avatar autora | 7.11.2022
+ Rychlá komunikace, ochota.

JL Avatar autora Jana LaSalle | 28.10.2022
Překrásné a hlavně originální netuctové látky. Velmi zajímavé materiály. Rychlé odeslání objednávky a vždy velmi pěkně zabalený balíček. Zhruba před rokem jsem v Materialistic koupila šicí stroj - naprostá spokojenost. Opakovaně nakupuji látky. Jediné mé přání - mít větší prostor na bankovním účtu a také více času na zpracování toho, co koupím. :)
Avatar autora | 7.10.2022
+ Velmi kvalitní Zboží
+ Nádherně a s láskou zabalené
+ Velmi příjemná komunikace

Jsem nadšená, děkuji a těším se na příští nákup.
Avatar autora | 24.8.2022
Obchod velmi doporučuji-kvalitní a ověřené zboží! Dále jsem byla účastníkem i několika kurzů a probudily ve mě lásku k šití=)
Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
To máme moc velikou radost. Díky a brzy na vi. Za všechny holky zdraví Jana
Avatar autora | 20.8.2022
+ Osobní přístup a zaučení - tomuto nákupnímu zážitku se nic nevyrovná.

Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
Milá Veroniko, moc děkujeme! A také držíme palce se vším. Zdraví Jana
Avatar autora | 20.8.2022
Rychle dodání, kvalitní a krásný výběr produktů. Opakovaně nakupuji
Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
Děkujeme, děkujeme, děkujeme! Návraty našich věrných zákaznic jsou pro nás nejvíc motorem. Hezký den z Materialistic přeje Jana
Avatar autora | 14.7.2022
+ super personál - ochotně poradí
+ rychle připraveno

Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
Ano a tak to má být :) Moc děkujeme za recenzi a ať se hezky šije a dobře nosí ...
Avatar autora | 12.7.2022
+ Krásný výběr vkusných látek

Oceňuji pěkný výběr vkusných látek, kde se nehraje na kvantitu, ale na kvalitu. Cena je možná vyšší a výběr “omezený”, ale jak pro koho :-) Kdo hledá krásné, kvalitní a vkusné látky nebude zklamán.
Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
Děkujeme za hezké hodnocení a jsme rády, že jste spokojena. Čtu si i neveřejné hodnocení ohledně dopravy a mrzí mě peripetie. Upřímně z naší zkušenosti je Zásilkovna nejpomalejší možnost, jak balík získat. Výdejny GLS jsou rychlejší a většinou je tam poslané druhý den, ale zas je jich dost málo ... Ale hlavně, že máte u sebe a ať něco hezkého vznikne. Z Materialistic zdraví Jana
Avatar autora | 4.7.2022
+ Rychle připravená objednávka k vyzvednutí
+ Dobrá komunikace emailem
+ Možnost vyzvednutí zdarma v prodejne

Avatar autora (Administrátor) 29.1.2023
Všechno, jak má být :) Jen ty recenze na heuréce čteme o týden později :) Děkujeme!