Hodnocení obchodu

5,0 163 hodnocení
5
162x
4
0x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.8.2022
Obchod velmi doporučuji-kvalitní a ověřené zboží! Dále jsem byla účastníkem i několika kurzů a probudily ve mě lásku k šití=)
Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
To máme moc velikou radost. Díky a brzy na vi. Za všechny holky zdraví Jana
Avatar autora | 20.8.2022
+ Osobní přístup a zaučení - tomuto nákupnímu zážitku se nic nevyrovná.

Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Milá Veroniko, moc děkujeme! A také držíme palce se vším. Zdraví Jana
Avatar autora | 20.8.2022
Rychle dodání, kvalitní a krásný výběr produktů. Opakovaně nakupuji
Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Děkujeme, děkujeme, děkujeme! Návraty našich věrných zákaznic jsou pro nás nejvíc motorem. Hezký den z Materialistic přeje Jana
Avatar autora | 14.7.2022
+ super personál - ochotně poradí
+ rychle připraveno

Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Ano a tak to má být :) Moc děkujeme za recenzi a ať se hezky šije a dobře nosí ...
Avatar autora | 12.7.2022
+ Krásný výběr vkusných látek

Oceňuji pěkný výběr vkusných látek, kde se nehraje na kvantitu, ale na kvalitu. Cena je možná vyšší a výběr “omezený”, ale jak pro koho :-) Kdo hledá krásné, kvalitní a vkusné látky nebude zklamán.
Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Děkujeme za hezké hodnocení a jsme rády, že jste spokojena. Čtu si i neveřejné hodnocení ohledně dopravy a mrzí mě peripetie. Upřímně z naší zkušenosti je Zásilkovna nejpomalejší možnost, jak balík získat. Výdejny GLS jsou rychlejší a většinou je tam poslané druhý den, ale zas je jich dost málo ... Ale hlavně, že máte u sebe a ať něco hezkého vznikne. Z Materialistic zdraví Jana
Avatar autora | 4.7.2022
+ Rychle připravená objednávka k vyzvednutí
+ Dobrá komunikace emailem
+ Možnost vyzvednutí zdarma v prodejne

Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Všechno, jak má být :) Jen ty recenze na heuréce čteme o týden později :) Děkujeme!
Avatar autora | 21.6.2022
+ komunikace
+ rychlost

Doporučuji Po drobnější reklamaci, rychlá, skvělá reakce.
Avatar autora | 15.6.2022
Jsem naprosto spokojená, krásné látky, výborná komunikace obchodu se svými zákazníky
Avatar autora | 8.6.2022
Celkem O.K.
Avatar autora | 31.5.2022
Můj první nákup u tohoto prodejce, on-line, před ním telefonické zodpovězení dotazů na výrobek. Milé jednání, mohu pouze doporučit.
Avatar autora | 30.4.2022
+ Rychlá a srozumitelná komunikace
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Zboží ve vysoké kvalitě

Avatar autora | 24.4.2022
+ Krásné látky! Příjemný a útulný prostor!

Absolvovala jsem kurz První něco na sebe s lektorkou Andreou. Odnesla jsem si nejen několik jednoduchých a krásných střihů, podle kterých jsem si ušila halenku, kolovou sukni a legíny, ale především spoustu užitečných "vychytávek" pro další šití a skvělý pocit. Lektorka Andrea je profesionál a zároveň velmi milá a trpělivá instruktorka šití. Všem moc doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Milá Veroniko, moc děkujeme za hezkou recenzi. A hlavně jsme rády, že jsme pomohly posunout šicí skills. Andree ráda vyřídím a budeme se zase někdy těšit u nás. Z Materialistic zdraví Jana
Avatar autora | 20.4.2022
+ Vstřícnost, ochota, milí lidé, bezvadná komunikace.
+ Zaškolení k chodu stroje je velikou devízou, zvláště pokud máte starý stroj (po babičce) a kupujete si nový (hodně nový :-).

Vřele doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Děkujeme za recenzi, máme z ní radost a ať se dobře šije!! ;)
Avatar autora | 18.4.2022
+ široký výběr
+ vysoká kvalita nabízených materiálů + zohledněná udržitelnost
+ skvělá komunikace
+ rychlé vyřízení objednávek
+ příjemný, široký zákaznický servis

Avatar autora | 17.4.2022
+ Rychlé odesláni
+ krásné materiály

Avatar autora | 13.4.2022
Bezproblémová komunikácia a ochota. Ďakujem
Avatar autora | 16.3.2022
+ Materialistic ? - šicí rodina, díky za Vaši práci dámy !

Avatar autora (Administrátor) 7.10.2022
Ach ... škoda, že to tady nepodporuje emotikony. Kiss and hug a spoustu šicí radosti.
Avatar autora | 5.3.2022
+ Super!

Avatar autora | 4.3.2022
Moc milí a vstřícní, snaha poradit, doporučit a posdílet zkušenosti...doporučuji
Avatar autora | 2.3.2022
Obrovska vstricnost a ochota jak na kursu tak i v pripade objednavek