VIP klub

Máme radost z vašich návratů a chceme vám za ně poděkovat. Náš věrnostní model na NÁKUP LÁTEK a KURZŮ je spravedlivý a nikomu nenadržuje. Je nastaven přátelsky a my ho máme rádi. Můžeme mu říkat třeba Pepa ...

 

bez ohraničení 

Když tvé nákupy u nás překročí hranici 3 900,- Kč během 12-ti měsíců.

bez ohr_10

Když tvé nákupy u nás překročí hranici 14 900,- během 12-ti měsíců.

 

FAQ:

Proběhl nákup bez registrace? Jaj, to Pepa nemá rád a většinou vám takový nákup nezapočte. Můžeme to ale rozhodně zkusit napravit. Prosím napište nám, podíváme se na to, zda umíme nahrát objednávku k vašemu účtu zpětně.

Jak se dozvím, jak jsem na tom? Jednoduše. LOGIN nahoře na stránce. Vyplnit e-mail (pod kterým jste objednávali) a nechat si poslat zapomenuté heslo. Až se ke svému účtu dostanete, uvidíte, kolik objednávek a v jakém součtu vám systém eviduje. Pokud systém hlásí, že váš mail nezná, zkuste jiný a pak nám napište, zkusíme vás dohledat podle jména. Pokud jste zrovna přihlášeni ke svému účtu při prohlížení našeho e-shopu, vidíte rovnou ceny látek nižší. Pokud se přihlásíte až v košíku, sníží se vám cena v něm.

Sčítají se nákupy v kamenné prodejně i na e-shopu? Ano, sčítají. Ale opět nám to při nákupu na prodejně musíte říct. My se vás teda nejspíš ještě zeptáme.

Sčítají se VIP slevy s množstevní slevou 5 %? Ano, sčítají. Při nákupu nad dva metry, vám systém k vaší VIP slevě započte ještě tu množstevní.

PLATÍ SLEVA I NA NÁKUP ŠICÍHO STROJE? Nee, neplatí, bohužel :( Slevu bohužel nelze uplatnil ani na galanterii a šicí nezbytnosti. Prostě jenom na látky a na kurzy.

 

Další info:

 

Pepa počítá vždy součet všech vašich objednávek za 12 měsíců. Tzn., pokud během 12-ti měsíců nic nenakoupíte nebo pokud součet objednávek klesne pod stanovenou hranici, Pepa vám nemilosrdně vaši slevu vezme :(

Systém VIP věrnostních slev nahrazuje některé starší slevové kupóny pro naše věrné zákazníky a zákaznice. Staré slevové kupóny budou postupně deaktivovány, aby nedocházelo k duplicitnímu načítání slev.

Aktualizováno dne 11. 11. 2020